GEMAR de VLOERENSPECIALIST

Voor Particulier en Project

PARKET - HOUTEN VLOER - LAMINAAT - PVC VLOEREN - GIETVLOEREN - KURK - LINOLEUM -TAPIJT - KARPETTEN - VLOER en PVC TRAP RENOVATIE - SCHUREN - ONDERHOUD - EGALISEREN - KERAMISCHE HOUTLOOK VLOERTEGELS - KORREL SIERVLOER - 3D VLOEREN EN BEDIJFSLOGO'S -VLOERAFWERKINGS MATERIALEN

 
Thuis ligt de basis

Gemar Parket heeft zich als familiebedrijf in de afgelopen 42 jaar ontwikkeld van een pure ambachtelijke parketspecialist tot een bedrijf met het Grootste aanbod in vloeren. U zult aangenaam verrast zijn als u de grootste en mooiste showrooms van nederland bezoekt. Laat u inspireren door onze prachtige en meeste collectie's houten vloeren voor elke interieurstijl. En zoekt u een bijpassende vloerbedekking voor de trap, een perfect laminaat voor de slaapkamer een mooie design PVC vloer of een strakke Gietvloer: de grote collectie houdt zeker niet op bij hout alleen. We nemen dan graag met u de tijd om die basis te versterken.
Kijk eens rustig op deze website en kom langs in een van onze mooiste en grootste showrooms. En ontdek waarom Gemar Parket met een plus is. Een vers kopje koffie staat voor u klaar.

Showrooms in Eindhoven - Helmond - Rosmalen  (you tube Gemar Parket)

 
gemarhighprotectsystem


Visgraat vloer nu mogelijk met duurzaam PVC