Over Gemar Parket

Dat bij Gemar al 50 jaar Service, Garantie en Kwaliteit hoog in het vaandel staat, blijkt in het bijzonder uit de enorme stroom tevreden klanten. De continuiteit van ons bedrijf wordt bepaald door de Duurzaamheid, Kwaliteit en Service die wij leveren.

Vloerspecialist met warmhouten hart

Al meer dan 50 jaar is Gemar Parket een betrouwbare en complete vloeradviseur in Brabant. Gemar Parket is door de jaren heen een echt merk geworden.

Gerard Martens III verteld: “Ons familiebedrijf werd 50 jaar geleden opgericht door mijn opa en oma Gerard en Marika (GeMar) Martens en heeft zich steeds ten doel gesteld op de ambachtelijke manier parket en houten vloeren te leveren en te leggen. Net als mijn vader Gerard Martens jr. die al van kinds af aan bij Gemar Parket betrokken is, is hetzelfde bij mij van toepassing. Deze sterke familieband laten we ook zien in ons bedrijf. Al onze medewerkers zijn als het ware onderdeel van de familie geworden en dat merk je goed in de fijne sfeer die heerst. Een sfeer die vanaf de showroom tot aan het leggen toe fijn aanvoelt".

Door het vloeren aanbod en assortiment uit te breiden in de loop der jaren, kunnen we nog beter aansluiten op de hedendaagse wensen van de klant, zodat u met één betrouwbare partner zaken kunt doen.

Kwaliteit en Duurzaamheid

De ambachtelijke kwaliteit en duurzaamheid vertaalt zich niet alleen in een perfect eindresultaat. Ook de vele mogelijkheden die Gemar biedt :

  • Verouderen van houten vloeren, afwerking in kleurolie, lakken en zelfs roken of logen, wat een heel bijzonder effect geeft.
  • Of professioneel uw bedrijfslogo in 3D in uw vloer laten verwerken is een mooie binnenkomer.

Vanzelfsprekend hebben de parketteurs, onze ambassadeurs, een gedegen parketopleiding afgerond.

Om garant te staan voor uw veiligheid en van onze parketteurs, is Gemar Parket VCA * gecertificeerd.