Tapijt en karpetten 

Bij Gemar Parket leveren en leggen we al ruim 15 jaar tapijt, wat veel mensen niet verwachten van een speciaalzaak die voornamelijk 'harde' vloeren aanbiedt. We hebben zelfs full-time stoffeerders in loondienst die gespecialiseerd zijn in het vakkundig verzorgen van tapijtinstallaties. 

Het mooie van tapijt is dat het niet alleen een zachte en warme uitstraling geeft aan een ruimte, maar ook geluid absorbeert, waardoor het vaak scherpe klanken in een kamer dempt. Dit maakt tapijt ideaal voor slaapkamers, trappenhuizen en kantoren. Zelfs in appartementen waar extra strenge geluidseisen gelden en harde vloeren niet voldoen, wordt nog steeds vaak gekozen voor tapijt.

Tapijt en Vloerverwarming: Een Perfecte Combinatie

Wist u dat er tapijtcollecties zijn die zich uitstekend lenen voor gebruik in combinatie met vloerverwarming? Onze deskundige medewerkers informeren u graag verder hierover in onze winkel. Zo kunt u genieten van het comfort en de warmte van tapijt, zelfs als u vloerverwarming heeft.

Een Breed Assortiment van Gerenommeerde Merken

Binnen ons tapijtassortiment hebben we een aantal gerenommeerde merken waar we officieel dealer van zijn:

  • Desso, Parade, Bonaparte: Deze merken bieden hoogwaardige tapijten aan die bekend staan om hun kwaliteit en design. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dessotarkett.nl.
  • Ambiant: Ambiant biedt een uitgebreide collectie tapijten die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ambiant.nl.

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn en laat u verrassen door de laatste trends op het gebied van tapijt.

Karpetten: Een Prachtige Aanvulling

Veel van de tapijtcollecties bieden ook de mogelijkheid om karpetten op maat te maken. Deze karpetten worden speciaal voor u gemaakt, mits u binnen de breedtemaat van het betreffende tapijt blijft. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Kom langs in onze winkel en laat u adviseren en inspireren door ons uitgebreide tapijtassortiment. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte tapijt dat past bij uw stijl, comfortbehoeften en budget.