Tapijten

Gemar Parket heeft voor u een prachtige collectie samengesteld, als officieel erkend dealer van hoogwaardige tapijtmerken zoals Desso, Parade en Bonaparte die zorgen voor een kamerbreed verschil.

Tapijt Vloerbedekking (Cradle to Cradle)

Wie kiest voor behaaglijkheid en comfort kan zich in elk opzicht vinden in tapijt vloerbedekking. Tapijt vloerbedekking is stil maar zoveel zeggend. De mogelijkheden in tapijt vloerbedekking zijn ongekend. Met de juiste combinatie van kleur, dessin en structuur krijgt de vloer en daarmee de ruimte het gewenste karakter. Het moderne tapijt vloerbedekking varieert dan ook van strak design naar degelijk en basic tot pure luxe. Zo kan elke leefruimte of werkplek in een handomdraai worden omgetoverd tot een ruimte waar men zich prettig voelt. Tapijt vloerbedekking kan op vrijwel elke ondergrond worden toegepast.

Tapijt vloerbedekking is bovendien vriendelijk voor mens en milieu en de verzorging eenvoudig. Gemar Parket heeft voor u een prachtige collectie samengesteld, als officieel erkend dealer van hoogwaardige tapijtmerken zoals Desso, Parade en Bonaparte die zorgen voor een kamerbreed verschil.

Alle vloerbedekking wordt gelegd door eigen gediplomeerde Gemar stoffeerders.

Karpetten

De sfeermaker onder de vloerbekleding is terug van weggeweest. Uw vloer biedt de basis van uw interieur maar het karpet verfijnt deze en brengt net dat extra wat uw zithoek het juiste accent of comfort geeft. Een karpet kan ook die speciale sfeer brengen in het eetgedeelte van uw woonruimte. Hierbij kiest u voor de juiste kleur, structuur en natuurlijk materiaal.

Naast de keuze voor een kwaliteits fabriekskarpet, kunt u bij Gemar ook op maat gemaakte karpetten kiezen. Opmerkelijk is dat deze collectie handgemaakte karpetten tegen zeer betaalbare prijzen op uw wensen wordt samengesteld.