Houten vloeren: Maatwerk en Vakmanschap

Van warme huiskamervloeren tot duurzame horecavloeren: Met meer dan 50 jaar ervaring in houten vloeren hebben we voor elke toepassing een op maat gemaakte houten vloer. Smal of breed, geschaafd of geschuurd, onbehandeld of volledig afgewerkt: bij ons is ambachtelijk vakmanschap de basis. 

100% Made in Holland: Eigen Productie en Afwerking

Iedere houten vloer wordt in Nederland geproduceerd en afgewerkt in onze eigen fabriek in Helmond. Hierdoor kunnen we met trots zeggen dat onze houten vloeren '100% Made in Holland' zijn.

Door onze eigen productie en afwerking kunnen we een breed scala aan mogelijkheden bieden. Dankzij verschillende technieken is maatwerk zelfs mogelijk binnen de natuurlijke kaders van het Eiken hout. Heeft u een staal of voorbeeld van het gewenste type vloer? Aarzel niet en vraag het ons. We denken graag met u mee en kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Geschikt voor Vloerverwarming en -koeling

Al onze Eiken houten vloeren in de showroom zijn geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Dit komt doordat we gebruikmaken van systeemvloeren die uiterst stabiel zijn.

Een Showroom die Spreekt

Onze showroom spreekt voor zich met een uitgebreid aanbod van houten vloeren. Omdat we onze monsterborden op grote formaten presenteren, van ongeveer 2 vierkante meter, hebben we geen voorbeelden op onze website. Hout moet u zien en voelen om het echt tot leven te laten komen. Maak daarom gerust een afspraak en kom langs om onze prachtige houten vloeren te ervaren.

Bij Gemar Parket streven we ernaar om u de beste houten vloeren te bieden, op maat gemaakt en met vakmanschap vervaardigd. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en maak kennis met de schoonheid en kwaliteit van onze houten vloeren.