Houten vloeren

De houten vloeren van Gemar parket bieden voor elk wat wils en heeft vele prachtige kleur en decors, die absoluut de sfeer maken in het hedendaags interieur.

Multiplank houten vloer

Onder een multiplank, ook wel multi-layer plank of lamel plank genaamd, verstaan we een houten vloer met een samengestelde opbouw. Dit vloersysteem bestaat uit een onderlaag van multiplex of vuren onderlaag met daarop verlijmd een toplaag van edel hout.

Daardoor wordt een stabiel parketdeel verkregen dat nog nauwelijks aan werking onderhevig is.

Deze houten vloeren ademen de sfeer en uitstraling van een authentieke massief houten vloerplank uit vroegere tijden, echter vele malen beter van kwaliteit en met een vrijwel onbegrensde keuze uit uitvoeringen en houtsoorten. of een antieke uitstraling met een 'doorleefd' karakter is mogelijk. Deze vloeren stralen eenvoud maar tegelijkertijd ook klasse uit en zijn geschikt voor bijna ieder interieur.

De samengestelde plank heeft vier grote voordelen:

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Weinig werking
  • Ecologisch verantwoord
  • Makkelijk zelf te leggen

Multiplank

Deze Top multiplank collectie is uniek samengesteld en bewerkt met 6 lagen afwerking, om het vergelen van het eiken hout meer tegen te gaan.

De vloeren bieden voor elk wat wils en heeft vele prachtige kleur en decors, die absoluut de sfeer maken in het hedendaags interieur.

Gemar is daar erg trots op, niet alleen zijn de vloeren prachtig om te zien, maar zijn ze bovendien van een zeer betrouwbare kwaliteit. De vloeren zijn perfect afgewerkt met een speciale High protect system vloerolie en derhalve zeer gebruiksvriendelijk. Door de uitgekiende opbouw en constructie zijn de vloeren zeer stabiel en vrijwel overal inzetbaar. Zo is ook toepassing op vloerverwarming met koeling of aardwarmte zorgeloos mogelijk.

Samen met ons vakmanschap ontstaat er een prachtig eindproduct.