Gemar Home collectie: Authentieke Eiken Houten Vloeren en Visgraat 

De Gemar Home collectie is een prachtige mix van diverse Eiken houten vloeren en visgraatpatronen, speciaal samengesteld om aan uw wensen te voldoen.

Of u nu op zoek bent naar een rustieke uitstraling of juist naar een meer rustig gesorteerde Eiken vloer, licht of donker, smal of breed, u vindt het allemaal binnen onze Gemar Home collectie. We geloven in maatwerk en personalisatie, daarom maken we de houten vloer speciaal voor u nadat u uw keuze heeft gemaakt. Hierdoor kunnen we voor vrijwel elk interieur én budget een passende oplossing bieden.

Met de Gemar Home collectie kiest u voor een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem! We streven er constant naar om onze collectie up-to-date te houden, zodat u als klant altijd de nieuwste trends bij ons kunt ervaren.

Deze prachtige vloeren moet u zien en voelen om hun schoonheid en kwaliteit te waarderen. Daarom hebben we ervoor gekozen om de houten vloeren te presenteren op mooie grote monsterborden (circa twee vierkante meter). Op die manier kunt u de structuur, kleuren en afwerkingen in het echt bekijken. Maak een afspraak en bezoek onze showroom, want we vertellen u graag meer over deze bijzondere en flexibele collectie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw interieur.