Kurk, Marmoleum en Novilon vloeren

Zowel Marmoleum, Novilon en kurk verlijmd op een ondervloer moet deze ten alle tijden vakkundig worden geëgaliseerd. Alle hieronder genoemde vloeren worden gelegd door eigen gediplomeerde Gemar stoffeerders!

Kurk vloeren

Kurkvloeren zijn in vele varianten leverbaar. Bij Gemar Parket vindt u zowel de zwevende varianten met een eenvoudig en lijmloze Corkloc verbinding alsook de traditionele massieve kurk. Mede door de slijtvaste lakafwerking zijn deze vloeren geschikt voor alle ruimten in uw woning. De unieke kurklaag werkt warmtegeleidend, geluiddempend, is comfortabel om op te lopen en voelt warm aan.

Kijk ook eens op de site www.kurkinhuis.nl.

Linoleum en Marmoleum vloeren

Als men kurk vermaalt tot granulaat en er onder andere lijnolie aan toevoegt ontstaat linoleum. Wij voeren de top in linoleum in onze collectie: Marmoleum. We kennen deze "duurzaamste vloer" van Forbo vooral van scholen, kinderdagverblijven en verpleeghuizen, maar ook in uw huis misstaat deze vloer niet.

Deze vloer is ook leverbaar in paneelvorm met click verbinding en daardoor kunnen eenvoudig diverse kleuren worden gecombineerd. Samen met ons vakmanschap ontstaat er een prachtig eindproduct.

Novilon vloeren

Novilon vinylvloerbekleding wordt geproduceerd door Forbo. Een bedrijf dat haar jarenlange ervaring vertaalt in productinnovaties die voor u wooncomfort en gemak opleveren. Novilon is een vinyl dat behaaglijk aanvoelt, een minimum aan onderhoud vergt en het geluid uitstekend isoleert.