Laminaat vloeren

Laminaatvloeren: Veelzijdigheid en Duurzaamheid

Laminaatvloeren bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Bij Gemar Parket kun je kiezen uit verschillende opties, zoals kliklaminaat in de vorm van houten planken, tegels en betonlook.

Eindeloze Keuzemogelijkheden

Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Populaire moderne keuzes zijn onder andere houtlook laminaat en laminaat met brede planken. Deze vloerkleuren passen in vrijwel ieder interieur. Wil je liever een landelijke of natuurlijke stijl? Met laminaat kun je jouw huis echt een unieke look geven.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Bij de productie van laminaat streven onze leveranciers ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van overschotten uit de houtindustrie en bosbouw. Door gebruik te maken van dit hout, sparen we de natuur en geven we hout een tweede kans. Daarnaast voldoet onze complete laminaatcollectie aan de strenge normen die van toepassing zijn in de Europese Unie. Dit omvat niet alleen de luchtkwaliteit in je woonruimte en de herkomst van grondstoffen, maar ook de veiligheid en gezondheid van medewerkers. Bovendien komt onze volledige laminaatcollectie uit Europa, waardoor het minder kilometers hoeft af te leggen naar de eindbestemming. Dit draagt bij aan een verminderde ecologische impact en bevordert duurzaamheid.

Geschikt voor Vloerverwarming en -koeling

Al onze laminaatvloeren zijn geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van een comfortabele en energie-efficiënte vloer.

Hoogwaardige Kwaliteit

Voor ons is laminaat niet zomaar een product dat een gemiddelde doe-het-zelver in de bouwmarkt aanschaft. Bij Gemar Parket kiezen we voor laminaat van mooie kwaliteiten waar aandacht wordt besteed aan decors, plaatmateriaal en clickverbindingen. Op deze manier kunnen we de vertrouwde Gemar-kwaliteit leveren waar we al ruim 50 jaar bekend om staan.

Ontdek Onze Laminaatcollectie

Maak een afspraak bij een van onze showrooms en we vertellen je graag meer over onze uitgebreide laminaatcollectie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte laminaat dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.