PVC vloeren

Gemar vloeren heeft de grootste en nieuwste collectie's PVC vloeren in huis! Met vele stroken, tegel, prachtige visgraat, Hongaarse punt en zelfs patroon mogelijkheden. Ook bij het renoveren van of bekleden van trappen kan PVC worden toegepast. In combinatie met vloerverwarming / vloerkoeling is pvc veruit de beste oplossing.

PVC vloeren

Een vloer moet boven alles mooi en stijlvol zijn. Maar als u ook kiest voor een praktische vloer dan is een Design PVC vloer voor u de oplossing. PVC vloeren geven een natuurgetrouw beeld van een natuurproduct zoals hout of steen maar kennen een zeer slijtvast doch comfortabel oppervlak. PVC vloeren zijn leverbaar in twee uitvoeringen. PVC vloeren die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer, zogenaamde dryback en vloeren die zwevend gelegd worden.

Click of in LOOSE LAY PVC. Deze diversiteit in keuzes garanderen, dat in elke ruimte een passende PVC vloer kan worden gelegd.

Indien een PVC vloer vast wordt gelijmd, moet de ondervloer ten alle tijden worden geëgaliseerd. De PVC vloeren zijn vocht ongevoelig en kunnen dan ook worden gelegd in keukens, toiletten en zelfs in een badkamer.

Wanneer er in appartementen eisen gesteld worden aan contactgeluidsisolatie, kunnen wij een speciaal geluid reducerende PVC vloer plaatsen.

Gemar vloeren heeft de grootste en nieuwste collectie PVC vloeren in huis! Denk aan stroken, tegels, visgraat, Hongaarse punt of andere patronen. Ook bij het renoveren van of bekleden van trappen kan PVC worden toegepast.

Gemar Parket is de specialist, die met speciale en exclusief ontworpen PVC vloeren behoort tot de top van de markt. Al onze PVC vloeren worden gelegd door eigen gediplomeerde vakmensen. Het vakmanschap van Gemar Parket garandeert een prachtig eindresultaat.