Legservice

Bij de aanschaf van de vloer kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de leg- en inmeetservice van GEMAR parket. In overleg met u wordt er een datum ingepland voor het inmeten en de inspectie van de ruimte waar de vloer gelegd moet worden.

Wat kunt u verwachten?

Een uitvoerder van GEMAR parket komt bij u langs om de exacte maten op te meten en om eventuele bijzonderheden in uw woning waar te nemen. Dit doet de uitvoerder, zodat hij op het moment van het leggen van de vloer niet voor verassingen komt te staan en dat hij alvorens hij de vloer gaat leggen precies weet wat hij aan materialen en hoeveel m² hij aan vloer nodig heeft. Het risico van het weglaten van deze inspectie is dat de parketteur niet voldoende of niet de juiste spullen meeneemt op het moment van leggen. Dit kan een vertraging veroorzaken.

Tijdens het inmeettraject wordt alles in kaart gebracht, zoals drempels, deuren, plinten en lastige hoeken. Het grote voordeel van inmeten is dat uw vloer optimaal gelegd kan gaan worden door onze parketteur.

De ruimte waar onze parketteurs de vloer gaan leggen dient volledig leeg te zijn zodat onze parketteurs gelijk aan de slag kunnen de vloer te leggen en af te werken zoals afgesproken in de showroom en met de uitvoerder.

Wij willen immers de mooiste vloer voor u waar u nog jaren van kunt genieten.

Indicatie Kosten legservice

De kosten zijn afhankelijk van het type vloer, het aantal meters en de specificaties. Denk daarbij aan de ondervloer, moet er eerst een vochtfolie aangebracht worden of alleen een ondervloer, moeten wij de ondervloer egaliseren, is er vloerverwarming etc. Onderstaande bedragen zijn niet reeele bedragen en alleen ter invulling. Voor actuele prijzen kunt u een offerte aanvragen.

Laminaatvloer


Parketvloer


Visgraatvloer


PVC vloer


Opleveren

Zodra de vloer gelegd is loopt je met onze parketteur/stoffeerder alles nog een keertje rustig na. Dankzij het persoonlijke contact met onze ervaren parketteurs kunnen wij de lijnen kort houden en jou de persoonlijke aandacht geven die je verwacht bij de oplevering van je mooie nieuwe vloer. Zo kunnen de parketteurs ook al je vragen beantwoorden over bijvoorbeeld het onderhoud van je nieuwe vloer.