Parketvloeren: Tijdloos en Natuurlijk

Voor ons betekent écht parket het creëren van een tijdloze en natuurlijke vloer. Bij Gemar Parket bieden we praktisch elke gewenste houtsoort, legmethode en stijl aan, in vrijwel elk formaat.

Ontdek de diversiteit binnen de 'traditionele parketvloeren' met de volgende veelgevraagde systemen:

  • Tapis parket
  • Q2-parket
  • Mozaïek parket
  • Kopshout

Geschiktheid voor Vloerverwarming en -koeling

De meeste parketvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Het is echter belangrijk om op te merken dat sommige houtsoorten niet worden aanbevolen voor gebruik in combinatie met vloerverwarming vanwege hun eigenschappen. Kopshout is bijvoorbeeld gevoelig voor werking en wordt daarom afgeraden voor gebruik met vloerverwarming.

Uw Persoonlijke Advies op Maat

Er valt pagina's te vullen met informatie over al deze systemen, inclusief een breed scala aan houtsoorten, legpatronen en kleuren. Maar wij geloven dat u de producten moet zien en voelen om de juiste keuze te maken. Maak daarom een afspraak met een van onze adviseurs, zodat we u informatie op maat kunnen geven en u kunnen begeleiden bij het maken van de perfecte keuze.

Inspiratie en Achtergrondinformatie

Als u zich graag wilt inlezen of inspiratie wilt opdoen, kunt u een bezoek brengen aan de website van onze leverancier Parketfabriek Lieverdink, waarmee we al ruim 30 jaar samenwerken: www.lieverdink.nl. Hier vindt u meer achtergrondinformatie over de diverse systemen parket, legpatronen en houtsoorten die beschikbaar zijn.

Bij Gemar Parket staan we klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte parketvloer die past bij uw smaak, stijl en wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van een tijdloze en natuurlijke vloer voor uw interieur.