PVC Floer: slijtvast, praktisch en stijlvol

Een PVC Floer biedt verschillende voordelen. Zo is het slijtvast, praktisch én stijlvol. U kunt in elke ruimte van uw huis een PVC Floer laten leggen. Denk hierbij aan uw woon- of slaapkamer (in combinatie met een vloerverwarming), maar ook aan de keuken of badkamer. PVC is namelijk vochtbestendig.

Floer walvisgraat PVC en andere patronen, kleuren en stijlen

Als u gaat voor een PVC Floer, heeft u de keuze uit verschillende patronen, kleuren en stijlen. Zo is de walvisgraat PVC van Floer erg populair. Het walvisgraat heeft een speelse en moderne uitstraling. Kies voor een click-in systeem of laat de vloer vastlijmen aan de ondervloer. De PVC Floer kan gecombineerd worden met een geluid reducerende ondervloer.

Floer PVC kopen bij Gemar Parket

Een Floer PVC laat u bij voorkeur leggen door een specialist. Zo weet u zeker dat de vloer goed gelegd wordt en voldoet aan al uw wensen en eisen. Bij Gemar Parket bent u aan het juiste adres voor een groot aanbod met PVC vloeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee.

Bestseller van Floer: visgraat PVC

Een van onze bestsellers is de visgraat PVC van Floer. Het visgraat heeft – net als het walvisgraat – een speels effect en laat een ruimte optisch groter lijken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met het team van Gemar Parket of kom langs in onze showroom! Hier kunt u de visgraat vloeren van Floer rustig komen bekijken.

Floer PVC visgraat en meer

Naast een Floer PVC visgraat, bent u bij Gemar Parket welkom voor allerlei andere vloeren en klussen. Zo kunnen wij een oude vloer renoveren en wandbekleding aanbrengen. Op onze website leest u meer over ons en onze diensten. Uiteraard staat Gemar Parket garant voor kwaliteit en vakmanschap. Welke vloer of klus u ook door ons laat uitvoeren: wij zorgen voor een prachtig eindresultaat!

Waarom kiezen voor Gemar Vloeren?

Gemar Vloeren is dé betrouwbare partner als het gaat om hoogwaardige PVC-vloeren. Wij bieden niet alleen een breed assortiment aan, maar ook persoonlijk advies op maat. Onze vloeren worden gelegd door ervaren professionals, waardoor u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Bovendien bieden wij een uitstekende service en garantie op al onze producten.

Dus, bent u op zoek naar een hoogwaardige PVC-vloer, zoals Floer PVC, Floer Walwisgraat PVC of Floer PVC Visgraat? Maak direct een afspraak om geholpen te worden door een ervaren adviseur.

Maak een afspraak Onze vestigingen

Gemar Parket/ Gemar Vloeren levert al meer dan 50 jaar echt vakwerk

  • Familiebedrijf sinds 1970
  • Meer dan 1000 vloeren in onze showroom
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Eigen gediplomeerde vloerleggers
  • Meer dan 10.000 vloeren gelegd
  • 9,6 klanttevredenheid

Klanten beoordelingen

Maak een showroom afspraak

Gemar parket is dé leverancier van houten vloeren, vloerdelen, lamelparket en laminaat. Bezoek een van onze showrooms en vraag onze vloerspecialisten om advies.

Maak een afspraak

Onze vestigingen

Gemar parket heeft het Grootste aanbod in vloeren. U zult aangenaam verrast zijn als u de grootste en mooiste showrooms van Nederland bezoekt.

Bekijk onze vestigingen