Renovatie van Houten Vloeren: Professioneel Onderhoud en Verfrissing

Heeft uw vloer een opknapbeurt nodig omdat normaal onderhoud niet meer het gewenste effect heeft of voldoende bescherming biedt? Dan is het mogelijk tijd voor professioneel onderhoud van uw vloer.

Vroeger betekende dit vaak dat de hele vloer geschuurd moest worden. Gelukkig is er tegenwoordig een voordeligere tussenoplossing voor geoliede vloeren, genaamd Deep Clean.

Deep Clean: Verfrissing en Oppervlaktereiniging

Bij Deep Clean maken we gebruik van een reinigingsmachine met zachte borstels en een unieke formule voor een optimale oppervlaktereiniging van de houten vloer. Hiermee kunnen hardnekkige strepen worden verwijderd zonder het hout aan te tasten. Doffe houten vloeren krijgen een opfrisbeurt en oppervlakken worden ontvet voordat er opnieuw olie wordt aangebracht.

Let op: deze methode verwijdert geen krassen, beschadigingen, verkleuringen en slijtageplekken. Voor het behandelen van deze problemen is schuren van de houten vloer de enige optie.

Deep Clean wordt ook vaak toegepast op verouderde of geschraapte vloeren, waarbij schuren vaak geen geschikte oplossing biedt. We geven u graag meer informatie in onze showroom of maak een afspraak om ter plaatse te bekijken of Deep Clean mogelijk is voor uw vloer.

Schuren en Afwerken: Vakkundigheid en Kwaliteit

Als Deep Clean niet de juiste oplossing is, kunnen uw houten vloeren vakkundig worden geschuurd en gepolijst. Dit wordt uitgevoerd door onze eigen ervaren parketteurs, die werken met professionele apparatuur en een stofafzuigsysteem, zodat de werkzaamheden vrijwel stofvrij worden uitgevoerd en u zo min mogelijk overlast ondervindt.

Voor zowel lak- als olieafwerking maken wij gebruik van professionele producten van de hoogste kwaliteit. Op deze manier kunnen we niet alleen vakmanschap garanderen, maar ook de beste afwerking voor uw houten vloer realiseren.

Nieuw: Oliën én Aflakken

Wilt u een houten vloer die iets gemakkelijker te onderhouden is dan een geoliede vloer, maar toch een kleur op uw Eiken vloer wilt toepassen? Dan is het mogelijk om na het aanbrengen en drogen van de kleurolielaag de houten vloer af te lakken.

Informeer in een van onze showrooms naar alle mogelijkheden om uw vloer weer in optimale conditie te brengen. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en de beste oplossing te bieden voor de renovatie van uw houten vloer.

Traprenovatie

Voor een complete nieuwe look op uw trap kunt u bij de trapspecialisten van Gemar terecht. de materialen uit ons assortiment van hout, PVC en Tapijt, behoren tot de mogelijkheden. Voor de houten overzet treden gebruiken we een werkingsvrije Multi Garant uitvoering.

Voor de PVC Traprenovatie, zijn dezelfde kleuren als uw PVC vloer mogelijk. Gemar staat garant voor een veilig en duurzaam kwaliteitsproduct.

De vele voordelen van onze Trappensystemen:

  • Voldoet aan het nieuwe bouwbesluit
  • Voordelig een nieuwe trap zonder breken en beschadigen
  • Overzettreden en stootborden leverbaar in verschillende houtsoorten en kleuren
  • Geschikt voor alle nieuwbouw en grote projecten
  • In elke gewenste stijl of u nu kiest voor een landelijke, klasieke of design uitstraling
  • Door ons vakmanschap ontstaat er een prachtig eindproduct.

Laat onze adviseurs u vakkundig bijstaan bij de keuze die het beste bij u of de vloer past.