Renovatie houten vloeren

U heeft een duurzame houten vloer maar wilt deze weer in ere herstellen of uitbreiden? Of u wilt de vloer liever een eigen Personal Touch geven in uitstraling of in de nieuwste kleurtrends met een High Protect beschermlaag? Met onze Gemar High Energy spray kunt u uw vloer goed bijhouden, maar soms is dit niet meer voldoende. Uw vloer heeft extra onderhoud nodig. Voorheen betekende dit dat uw vloer geheel geschuurd en behandeld diende te worden. Gelukkig is er tegenwoordig een tussenoplossing; Deepcleanen van uw vloer. Hiermee wordt uw vloer grondig gereinigd maar niet geschuurd dus geen stof. Mocht Deepcleanen niet blijken te baten dan is er altijd nog de optie van schuren/behandelen. 

Onze vakmensen nemen uw vloer professioneel onder handen en brengen uw vloer weer in optimale conditie. Uw vloer is dan weer zo goed als nieuw. En uw vloer vakkundig laten schuren door Gemar, hoeft tegenwoordig dan ook geen onnodige overlast te geven want het kan nagenoeg stofvrij, met ons Dust Care System. Door ons vakmanschap ontstaat er een prachtig eindproduct.

U krijgt natuurlijk op voorhand een nauwkeurige begroting van de kosten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een gratis vloerinspectie met één van onze Gemar-specialisten in het dichtstbijzijnde filiaal.

En wilt u uw houten vloer zelf schuren en oliën? Behandel deze dan met de Gemar High Protect basis olie! 

Traprenovatie

Voor een complete nieuwe look op uw trap kunt u bij de trapspecialisten van Gemar terecht. de materialen uit ons assortiment van hout, PVC en Tapijt, behoren tot de mogelijkheden. Voor de houten overzet treden gebruiken we een werkingsvrije Multi Garant uitvoering.

Voor de PVC Traprenovatie, zijn dezelfde kleuren als uw PVC vloer mogelijk. Gemar staat garant voor een veilig en duurzaam kwaliteitsproduct.

De vele voordelen van onze Trappensystemen:

  • Voldoet aan het nieuwe bouwbesluit
  • Voordelig een nieuwe trap zonder breken en beschadigen
  • Overzettreden en stootborden leverbaar in verschillende houtsoorten en kleuren
  • Geschikt voor alle nieuwbouw en grote projecten
  • In elke gewenste stijl of u nu kiest voor een landelijke, klasieke of design uitstraling
  • Door ons vakmanschap ontstaat er een prachtig eindproduct.

Laat onze adviseurs u vakkundig bijstaan bij de keuze die het beste bij u of de vloer past.